س.ک
عنوان :

گیاه خواری و کمبود ویتامین

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام و عرض ادب
درباره گیاه خواری و عدم وجود ویتامین ب12 سوال داشتم آیا درست است که این ویتامین تنها در گوشت ها و فرآورده های دامی هست و گیاه و میوه ای دارای این ویتامین نیست؟؟

سلام روز بخیر بله کاملا صحیح است افرادیکه رژیم صرفا گیاهی دارند باید از مکملهای حاوی ویتامین ب 12 استفاده کنند میزان نیاز به این ویتامین در بزرگسالان 2/4 میکرو گرم در روز است