پ.ا
عنوان :

عینک آفتابی

متخصص چشم پزشکی
سلام. چشم من در نور آفتاب خصوصا هنگام رانندگی خیلی اذیت میشه.
بهترین عینک آفتابی برای من چه نوع عینکی است و باید چه ویژگی هایی را داشته باشد؟
متشکرم

با سلام
اولین و مهمترین ویژگی عینک آفتابی استاندارد Anti UV400 بودن هست ( یعنی ممانعت از عبور اشعه UV با طول موج 400 nm که برای چشم مضر هست
به افرادی که زیاد رانندگی میکنن یا اسکی بازها یا افرادی که در قایق و ساحل کار میکنند و در معرض تابش نور از سطوح افقی هستند توصیه میشه عینک افتابی با پوشش آنتی رفلکس و به ویژه پلاریزه استفاده کنند.
و در اخر این که عینکهای استاندارد که تاییدیه CE دارند روی دسته عینک یا شیشه یا جعبه اون ارقامی نوشته شده که بهترین نوع با توجه به شرایط تابش نور خورشید در ایران و نوع کار شما که رانندگی هست کاتگوری 3 هست ( نوشته cat 3)