م.ج
عنوان :

تهوع و کم اشتهایی

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و خسته نباشید

مادربزرگم دیابت داره ولی کنترل شده هست و متفورمین می خوره و قرص رزو استاتین برای چربی خون و تریامترن اچ و وارفارین می خوره الان یک مدتی هست حالت تهوع و کم اشتهایی و یبوست پیدا کرده تمامی ازمایساتش هم خوب بوده ؟؟در صمن از موقعی که حالت تهوع و یبوست و کم اشتهایی زیاد پیدا کرده عصر ها فشار خونش میشه 20 .....باید چه کار کنیم؟؟

قرص هایی که مصرف میکنه ::

والسارتان سه عدد. امیودارون یک عدد املوپرس دو عدد ا اس ا یک عدد تریامترن اچ نصف رزواستاتین یک عدد متفورمین دو عدد نوونورم سه عدد وارفارین یک چهارم سه روز.

اگه امکان داره قرص دیگه ای برای چربی خون بهم بگید ممنون میشم

داروها واقعا با دوز بالا تجویز شده و همین به عوارض انجامیده . با پزشکتان مشورت کنید . فرمولهای ساده تری برای کنترل فشار وجود دارد