ا.ع
عنوان :

درد شست پای چپ

متخصص ارتوپدی
با سلام و خسته نباشید جنا آقای دکتر قربانخانی
احتراماً بنده بعد از یک فعالیت ده روزه در محل کار ( روزی 10 ساعت پایده روی) دچار درد شدیدی در ناحیه زیر و کنار غضروف شست پا شدم که با مراجعه به پزشک تشخیص داد که با تزریق در محل درمان را شروع کند که بعد از تزریق هیچ گونه بهبودی حاصل نشد و در مرحله دوم با گرفتن عکس رادیولوژی تشخیص التهاب در ناحیه استخوانهای سزاموئیدی داد و با دادن قرص آلفن-ایکس ال 100 سعی در درمان گرفت که باز هم نتیجه نداد. پزشک بعدی تشخیص نقرس داد ( سن بنده 38 سال میباشد) و با دادن دوز بالایی از قرص کلشی سین که با عوارض شدیدی همراه بود سعی در درمان گرفت که بعد از یک دوره 10 روزه و رژیم غذایی و مصرف قرص التهاب کمتر شد ولی بالافاصله بعد از قطع قرص دوباره درد به سراغم امد.
عاجزانه خواشمندم در این خصوص بنده رو راهنمایی کنید که از این درد خلاصی پیدا کنم که تاثیر بسیاری بدی در روحیه من گذاشته.
بسیار سپاسگذارم.

با سلام

درد شبانه نیز وجود دارد ؟

لطفا آزمایش خون نیز جهت نقرس انجام دهید.

با سلام و احترام
جناب آقای دکتر
شبها درد خاصی ندارم بیشترین درد رو زمانی که از کفش استفاده کنم و پیاده روی و یا رانندگی میکنم دارم.
آزمایش رو هم چشم میدم. ولی شما نظری در مورد داشتن آرتروز یا نقرس ندارید؟
با احترام مجدد

اگر شب درد دارد نقرس میتواند باشد