a.f
عنوان :

عدم تمرکز بینایی

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشید یه پسر 22 ساله ام چن روزیه دچار مشکل عدم تمرکز بینایی شدم حس میکنم یه فشاری پشت چشمام هست میشه راهنماییم کنین. ممنون !

سلام مشکلی که شما مطرح کردین خیلی کلی هست ممکنه علایم مربوط به خستگی چشم ناشی از خشکی چشم، عیوب انکساری اصلاح نشده، سندروم بینایی مربوط به استفاده از کامپیوتر و موبایل باشه. برای معاینه و تشخیص دقیق تر به چشم پزشک مراجعه کنید.

بزارین جزئی تر توضیح بدم یک این که بنده شب کار هستم دوم این که همیشه سرم تو گوشی و کامپیوتره داشتم فیلم میدیدم که یهو چشام تار شد حتی اون لحظه یه مقدار خون هم از دهنم اومد بیرون از اون لحظه تا الآن دو روزه که این عدم تمرکز رو دارم و همش احساس خستگی و خواب میکنم تو این دو روز با این که از 48 ساعت 40 ساعتشو خواب بودم

مشکل چشمی شما با توجه به کار زیاد چشمی زیاد شما با کامپیوتر و موبایل تا حدی قابل توجیه هست ( البته باز هم نیاز به معاینه برای بررسی عیوب انکساری چشم دارین) . در حال حاضر توصیه میکنم تا حد ممکن از موبایل و کامپیوتر کمتر استفاده کنید و هوین طور از قطره های اشک مصنوعی استفاده کنید. اما دوست عزیز من هیچ توجیهی برای سایر شکایات شما مثل خونریزی از دهان و صعف و خستگی عمومی ندارم. بعید هم هست که با مشکل چشمی شما ارتباط داشته باشه.

ممنون از راهنمایی