م.م
عنوان :

درد در مچ پا به دلیل پارگی یا کشش تاندون

متخصص ارتوپدی
سلام خسته نباشید من روز یک شنبه پایم پیچ خورد و به طرز عجیبی ورم کرد به دکتر مراجعه کردم بعد از عکس برداری گفتن که نه شکستگی و نه در رفتگی وجود دارد و گفتن احتمالا پارگی یا کشیدگی تاندون هست پایم گچ گرفته شد ولی خیلی عجیب در پایم تپش و درد وجود دارد و میترسم خوب نشه و عمل شه دارو هم سفالکسین و یک مسکن دادن بهم میخواستم بدونم این بیماری اینجوری میشه یا نوع کشیدگی یا پارگی من فرق داره؟دردش غیر قابله تحمله

سلام
پای شما در داخل گچ ورم کرده و این اتفاق نباید صورت بگیرد.
پا را بالاتر از قلب (دراز کش ) نگه داشته و انگشتان را تکان دهید

ورم کردن بوده که گچ گرفته شد
درد و تپش هم خیلی کم شده 2روزه

پس ورم باید به روش بالا از بین برود. این ورم بخاطر کم تحرکی است و با ورم اولیه فرق دارد

دکتر چقد طول میکشد که خوب شود و به نظر شما نیازی به جراحی نیس که؟

جراحی نیاز ندارد. معمولا 3 هفته

دکتر انگشتانه من هم یکم تورم کرده طبیعی است؟و کپسول سیفالکسین 500 برای تورم هست؟

این کپسول به هیچ دردی نمی خورد.
این ورم انگشتان را با حرکت دادن از بین ببرید

دکتر صبر کنید عکس پام در گچ را به شما ارسال کنم
و در ضمن دکتر گفت اصلا تکان نده من الان 3.4روزه خورشید ندیدم میتونم بنشینم در ماشین و یک دوری بزنم؟
رانندگی نه نشستن پیش دوست و یه دور زدن یعنی در اون حد نباید تکان داد؟چون 3روزه روی تختم قبل از این 3روز رفتم بیرون خیلی درد و تپش داشت
و دکتر مچ من خیلی عجیب گرم میشه جوری که وقتی از رو گچ دست میزنی کاملا گرماش معلومه میخواستم بدونم تپش و گرم شدن طبیعی است؟

شما به صحبتهای من توجهی نکردی.. گرم نباید باشد . ورم هم نباید بکند.
اگر شکستگی استخوانی وجود ندارد ،راه رفتن ضرر ندارد

چکار کنم گرم نشه داخل گچ ه طبیعتا گرم میشه دیگه
دکتر من از صبح در ساق پام سوزش احساس میکنم و بعضی مواقع تپش در ضمن حالت تهوع و تنگی نفس هم دارم خطرناکه؟یعنی لخته شدن خون و به ریه رفتن باعث شده؟
دکتر من در بالای قوزک پام یعنی مبشه ساق پام سوزش و درد احساس میکنم که این چند روز نمیکردم دلیلش طبیعی هست به نظرتون؟

سلام
ببخشید مسافرت بودم.
در مورد بالا گچ حتما باید باز شود

سلام دکتر من گچ پام رو باز کردم و پام یکم سیاه شده و خیلی سفت شده طبیعی هست؟خون مردگی هم هست