ع.ا
عنوان :

مشکل تنفسی

فوق تخصص ریه
سلام و خسته نباشین
ممنون از اینکه وقت میذارین و این متنو میخونین
من 19 سالمه و دیروز به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم خونشون و قلیون کشیدم
شاید 10 بار تاحالا تو عمرم نکشیده باشم ولی دیروز خیلی زیاد کشیدم در حدود 1 ساعت
بعدش سر درد شدیدی گرفتم ک حدودا با قرص حل شد
بعد از اون عضله کتفم شدید گرفت ک نمیدونم ماله قلیون بود یا نه
اما قسمت مهم اینه ک تنفسم مشکل پیدا کرده
با دم و بازم سمت راست سینم درد میگیره ک ممکنه به همون گرفتگی عضلات مربوط شه اما چیزی ک نگرانم کرده عجیب شدن صدای دم و بازدمم هست و کم اوردن نفس
از اونجایی ک نمیتونم با خونواده در میون بذارم چون خیلی دردسر به وجود میاد این کارو نکردم و قاعدتا دکتر هم نرفتم هنوز
میخواستم بپرسم به مرور زمان خوب میشه؟
دود رو هم ک 100 درصد میذارم کنار دیگه

بهتره معاینه شوید هر چند احتمالا مشکل جدی نیست