م.ا
عنوان :

تعویض لنز ایا امکانش هست

متخصص چشم پزشکی
سلام من بچه که بودم اب مروارید داشتم وچشمامو عمل کردم ولنز گذاشتم اما الان اصلا دید خوبی ندارم با عینکم خوب نیست میخواستم چند روز پیش گواهینامه بگیرم رفتم برای معاینه ولی رد شدم گفتن باید بری کموسیون ولی اونجا هم گفتن برو درمانشو دوباره بیا حالا میخاستم بدونم ایا امکانش هست لنز رو تعویض کنم حتی سرکلاس هم که هستم خوب تخته رو نمیبینم

سلام اگر در سن کم کاتاراکت داشتین و عمل شدین احتمالا درجاتی از تنبلی چشم دارین و علت اصلی افت دید شما این هست. تعویض لنز داخل چشمی معمولا تاثیری نداره و توصیه هم نمیشه. اما به علت این که در سن کم جراحی شدین حتما به طور منظم تحت معاینه چشم پزشک باشین به ویژه از نظر چک فشار داخل چشم.

ممنون یعنی هیچ راهی وجود نداره که دید کاملمو بدست بیارم

من از وضعیت و معاینه چشم شما اطلاعی ندارم و صرفا احتمال ممکن رو بر اساس شرح حالی که دادین گفتم. اعلام نظر دقیق تر نیاز به معاینه کامل چشمی داره.

ممنون ازتون من فقط چشم راستم دوچاره تنبلیه