پ.ک
عنوان :

ترک خ

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام خسته نباشید خیلی معذرت میخواهم که این سوالو میکنم من 19 سالمه من تقریبا دوسالی یا .. میشه که خود ارضای میکنم چند باری تصمیم گرفتیم ترک کنم تا حدودی پیش رفتم 30 و 35 روزی ولی متاسفانه دوباره شروع کردم چند روز اول که درحال ترک کردن هستم خوبه ولی بعدش دچار افسردگی شدید میشم که این منو وادار به خود ارضای میکنه و دوبار مجبور میشم شروع کنم اینکار زندگی را برام خیلی سخت کرده نمیتونم تو کارهام موفق باشم دچار تخیلات شدم اگه لطف کنید قرصی . داروی نام ببرید از داروخونه بگیرم هم کاهش شهوتم کمک کنه هم افسردگی از رفتن پیش دوکتور حضوری معظورم ممنون میشم با تشکر

این مورد دارویی نیست باید به روانپزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید و رفتار درمانی انجام بدید
توصیه میکنم زیاد ورزش انجام بدید و سعی کنید در منزل تنها نمونید و بیرون بزنید

میشه بگوید چه داروی برای افسردگی ام بگیرم (ممنون )
این خوبه؟