م.ر
عنوان :

سایه بینی شدید بعد از عمل ccl

متخصص چشم پزشکی
من نزدیک به سه ماه است که چشم راستم را بعد از 2 سال پیش که یک بار عمل prk انجام دادم عمل ccl انجام دادم الان دو هفته ای میشه که احساس سایه بینی شدید دارم آیا این حالت طبیعی هستش؟

خیر به نظرم طبیعی نیست. جهت معاینه بیشتر و تعیین علت به پزشکتون مراجعه کنید.

خب الان که دکتر نیستن
یعنی سه ماه بعد از عمل باید دیدم خوب باشه؟
ضمنا قطره زایلومول هم به من دادن گفتن استفاده کنم
البته من چشم چپم هم دوباره prk و ccl رو همزمان انجام دادم
فکر کنم جمله ای که نوشتم درست نبود
بنده سه ماه هست که عمل سی سی ال را انجام دادم
البته 2 سال قبل عمل prk انجام دادم که سه ماه پیش دکتر تشخیص دادن که قوز قرنیه دارم و باید سی سی ال بشم که عمل هم کردم
الان دو هفته ای هست که احساس میکنم سایه بینیم شدید شده

متوجه سوالتون شدم. شماره چشم شما برگشت کرده که علتش به تشخیص پزشکتون اکتازی قرنیه ( قوز قرنیه) بوده. به همین خاطر قطره زایلومول شروع شده و کراس لینکینگ (ccl) انجام شده. ولی شما در دو هفته اخیر تار بینی جدید دارین که میتونه علل مختلفی داشته باشه مثل corneal haziness پس از عمل یا پیشرفت مجدد اکتازی، که برای تشخیص دقیق تر نیاز به معاینه و تصویر برداری orb
scan داره. اورژانسی نیست ولی پس از اتمام تعطیلات به پزشکتون مراجعه کنید.

من از وقتی قطره زایلومول ریختم احساس سایه بینی شدید کردم
ضمنا چشم راستم مشکلی نداشت دکتر گفت سی سی ال میکنم که مشکلی براش پیش نیاد
فقط چشم چپم برگشت شماره داشت
اما الان چشم راستم خیلی بد شده
میسه بفرمایید کار قطره زایلومول چیه اخه قبل از عمل الفاگان استفاده میکردم که خیلی تاثیر بدی روی چشمام داشت
پزشک من دکتر محسن فروردینه به نظرتون بهتر نیست دکتر دیگری معاینه کنه چشمامو؟

تاری دید شما به نظر نمیرسه که عارضه زایلومول باشه. زایلومول قوی تر الفاگان هست و تحملش برای مریض راحت تره. این داروها با کاهش فشار داخل چشمی ریگرشن پس از عمل رو کنترل میکنن. به چشم پزشک خودتون مراجعه کنید ایشون از هرکس دیگه ای به وضعیت چشم شما مطلع تر هستن.