م.د
عنوان :

غدد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانوم دکتر
من دختری 23 ساله هستم ک حدود 5 سال پیش مشکل هرمونی داشتم و هرمون مردانه زیادتر از حد معمول بود و بعد از دوسال مصرف دارو دکتر گفتن ک رفع شده و میتونین برین موهای زاید رو لیزر کنین ولی تا الآن هربار ک لیزر کردم اصلا جواب نداد و البته روند چاقی من هم واقعا زیاده دوساله ک من 20 کیلو اضافه کردم.تصاویر آزمایشم رو ضمیمه میکنم ممنون میشم پاسخ بدین

در آزمونهای ارسالی آزمایشی که اختصاص به رویش موی اضافه داشته باشد نیست