ع.د
عنوان :

سیگار

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
اثر نیکوتین سیگار تو خون چند روز باقی میمونه؟ و تو ازمایش نشون میده؟

سوالات مشابه

تپش قلب . فشارخون . سرگیچه . سردرد در پشت سر .لاغر

با سلام اینجانب 62 سال سن دارم که چند ماهی هست که به صورت ناگهانی سرگیچه .تپش قلب. بیقراری . سردرد در پشت سر و فشارخون بالا می شوم همچنین یک سالی هست که از کل اندام لاغر شدم با وجود اینکه غذا میخورم. در بررسی آنژوگرافی قلب هم چیز نرمال اعلام شد در بررسی ام ارای مغز و نوار مغز هم چیز نرمال اعلام شد در بررسی ریه نرمال است . همچنین قدم168 سانتی متر و وزنم 52 کیلو شده است . ایا با توجه به این آزمایشات و ویزیت شدن پیش خیلی متخصص وزنم که کم شده با فشارخونم که بالا میره با علایم فوق که در بالا ذکر کردم در ارتباط هست آزمایشات را میفرستم آیا غده فوق کلیوی مشکل داره . چه ازمایشات دیگری باید بدم . با تشکر

رشد قد

سلام من 15 سال دارم و میخواهم بدونم قدم بیشتر هم رشد میکنه یا نه. من قدم دقیق نمیدونم 163 همین حدود ها هستش و زیر بقل و پام و سیبیل مو دارم ولی ریش و کمر و شکمم زیاد مو نداره من نمیگم ن ولی خود ارزاییم داشتم و میخواهم بدونم قدم رشت میکنه یانه تو این سن وزن من 45 کیلو هست قدمم نمیدنم ولی حدود 163 اینا خواهش میکنم جواب بدید خیلی نیاز دارم

هورمون fsh

سلام برای پایین آوردن هورمون fsh در مردان چه باید کرد؟

تیروئید

سلام خانم دکتر روزتون بخیر من طی 3 هفته گذشته آفت های شدیدی دهانم و گلوم میزد ، آزمایش دادم گفتن مشکوک به تیروئید هستش ، میخواستم مطمئن بشم میشه شما هم لطف کنید ببینید تو چه وضعیتیه و من بهتره به متخصص غدد مراجعه کنم؟ ممنونم

درد همیشگی

سلام خسته نباشید من اسفند ماه ازمایش دادم و تیروئیدم 1.05 یعنی کم کار و تی اس اچ 6.62یعنی بالا بود ویتامین دی بدنمم کم بود دکتر قرص لووکسین 0/1 داد نیم ساعت قبل از صبحانه نصف شنبه دوشنبه کامل و قرص اسپیرونولاکتون 100 نصف صبح نصف شب. قرص ویتامین دی تیر ماه ازمایش دادم تیروئید 6.0 تی اس اچ 1.3 و انسولین 14. و همچنان ویتامین دی کم دوباره همون دارو ها رو داد و لووکسین چهارشنبه ها هم کامل قرص متفورمین 500 یک ماه نصفه بعد کامل که الان کامل شد ولی همیشه حالم بده دل درد سر درد معده درد از اثرات این داروهاست؟؟؟تا کی باید بخورمشون مجردم 20 سالمه و وزنم بین 70 تا 75 متغیره دائم باید بخورم؟؟ببخشید طولانی شد