H.M
عنوان :

گودى عضله

متخصص ارتوپدی
سلام، من حدود 7/8 سال پیش عضلات کولم در اثر تمرینات ورزشى آسیب دید و دردش بعد از یکى دو سال به گردنم هم رسید. که به دکتر مراجعه کردم و چند سرى فیزیوتراپى و ماساج درمانى کردم و یکى دو بار هم تزریق کورتونى تو گردن انجام دادم ولى در کل دردم واسه حدود 5/6 ماه کم بود و بعد دوباره عود کرد. ولى این چند ساله به دردش عادت کردم. منتها تو عضله کول یا همون تراپزیوسم یک کبودى ایجاد شد که تو این چند سال از بین نرفته و بزرگتر هم نشده. الان مدت دو سال تقریبا به خاطر مسایلى ورزش نکردم و تحرکم خیلى کم بوده. یه مدته متوجه شدم قسمتى که کبود بوده به پهناى تقریبا سه انگشت کاملا گود شده. میخواستم بدونم این آتروفیه؟ و اینکه چه درمانهایى داره؟ البته این نکته هم اضافه کنم که من در حدود دو ماه پیش با چیزى شبیه به آنفولانزا بدن درد شدیدى داشتم ولى هنوز یا اینکه چند هفته از بهبودیم میگذره ولى بدن دردم رو با شدت به مراتب کمتر همچنان دارم. ممنون میشم از راهنماییتون

سلام ممکنه اتروفی باشه که باید علتش مشخص شود که معاینه تو تشخیص کمک میکند