ا.س
عنوان :

دندان

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام خسته نباشید ببخشید من دندون سمت راست بالا چند سالی هست که خالی شده چند وقته که کمی درد میکنه خیلی کم ولی تقریبا یک ماهه که تقریبا هر روز بعضی وقتا سرم یه درد کمی داره جلوی سرم بعضی وقتا هم یه دفعه تیر میشکه هر بار یه سمت وسط چپ و راست جلوی سرم ،آب سرد هم بخوره به دندونم یکم درد میکنه . گاهی حس میکنم درد بین سرم و دندون هست، سردرد که یک ماهه دارم ماله دندونه ؟ چون من تا حالا سالی یه بار هم سردرد نداشتم .من نمیتونم فقط اگه میشه لطفا کنید راهنمایی کنید چیکار کنم فقط جای که هستم داروخانه هست و تا یک ماه دیگه نمیتونم به پزشک مراجعه کنم

دردشما میتواند ناشی از دندان شماباشد و حتما نیاز به عکسهای رادیوگرافی سینوس و فک دارد