م.ت
عنوان :

خشکی و قرمزی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
دکتر عزیز سلام وقتتون بخیر
من 18 سالم هستش پسر هستن
گیلان هستم
بزار ماجرا کامل بگم
من مشکل پوستی نداشتم تاالان اما!
تابستون پارسال مرداد ماه مبود که لبه های بینی من سفید شد و یکم خشک و خارش داشت بعد قرمز شد گفتم حتما جوشه یا شاید حساسیت هستش اما توجه کردم و فهمیدم که داره زیاد میشه طی یک ماه زیاد شد و اطراف بینی و روی بینی و اطراف رو هم گرفت
دیدم بالای پیشونی هم قرمز شده

حالت خشک مثل موکت و قرمز که با عرق کردن سوزش شدید داشت و اگر سطحش رو میکندم زیرش زرد بود
در بین کل خانواده یعنی بخوای دودمانه در نظر بگیری یه خاله بیمار دارم اگزمای سراسری پوست داره و پرتو درمانی میشه بقیه فنوتیپ سالم هست
6 تا خاله دارم 6 تا دایی فقط یکی اگزما داره
قبل این بیماری من با داییم و پسر داییم رفتیم دریا ،چون ادم سرمایی هستیم ، گرم ترین روز انتخاب کردیم که اسمون یدونه ابر هم نداشت افتابی و داغ
سه ساعت داخل اب دریا بودیم و صورت در معرض افتاب که فکر کنم خطرناک باشه برا پوست و حماقت خودم بود
این دریا خیلی برامون سخت شد ،وقتی برگشتیم خونه شاید باورتون نشه ولی از غروب تا اخر شب من 5 لیتر بیشتر اب خوردم بازم تشنم بود .
بعد اون روز پوست پشت کمر من یک لایه ریخت !!!

من مهر ماه رفتم متخصص پوست و گفت که اگزمای شدید داری و سر شما هم که شوره داره و ژنتیکی پدرتم پوستش چربه منم گفتم اره و یک پماد دست ساز تجویز کرد و یه شامپو کتوکنازول و سلنیم سولفاید.

من 6 ماه دارم این پماد میزنم اوایل روزی دوبار ولی الان هفته ای یک مرتبه
خیلی بهتر شده ولی یک هفته بیشتر بشه دوباره قرمز میشه کم کم
میخوام بدونم این پماد چیه ایا تشخیص درست بوده؟

سلام این شرح حال مربوط به بیماری درماتیت سبوره هست که یک نوع اگزما هست که قارچ هم در اون نقش داره. با دارو و شامپو میشه کنترلش کرد ولی بصورت دایمی نمیشه درمان کرد. باید شامپو را به صورت هفتگی ادامه بدید،از آفتاب پرهیز کنید و مواقعی که خیلی شدید هست پمادتون رو هم بزنید

تشکر بابت پاسخگویی
نیازی هست برم دکتر دیگه من از گیلان براتون پیام فرستادم. نیازه بیام بیمارستان راضی تهران؟

این بیماری چطور بوجود اومد ژنتیکی یا محیطی؟ دیگه هیچ وقت درست نمیشه پوست من؟ همیشه کتوکنازول همیشه پماد؟

نیاز به مراجعه تهران نیست. هم زمینه ژنتیکی و هم محیطی نقش دارند.تا حدود سن 45 سال ممکنه بیماری عود و بهبودی داشته باشه

تشکر از وقتی که گذاشتید ممنون
سلام
ببخشید دکتر من الان هر هفته یه بار مصرف میکنم ترکیبات این پماد در دراز مدت عوارضی نداره؟
کرم پروتوپیک خیلی ها نظر دادن که خوبه این فرق خاصی داره؟

به جای کتوکونازول چیز دیگه ای هست؟ چشمام خیلی حساسه من انگار دارم بمب خنثی میکنم موقع حموم تموم حواسم اینه یه قطره از کف شامپو به سمت چشمم نره وگرنه قرمز میشه تا چند روز

این پماد ها در حد هفته ای یکبار مشکل ایجاد نمی کنند. پروتوپیک به تنهایی موثر نیست. شامپو اگر براتون مشکل ایجاد کرده ضدشوره دیگه تهیه کنید مثل سلنیوم سولفاید یا زینک پیریتیون

سلام
ببخشید خانوم دکتر نمیدونم پیام ها میمونه یا نه من بابت بیماری درماتیت سبوره چند وقت پیش پیام فرستادم براتون
یادم رفت بپرسم تغذیه نق ش داره؟ مثلا لبنیات من خیلی دوست دارم عاشق شیر صبحانه هستم مشکلی نداره؟ یا تخم مرغ اب پز
من هفته ای 4 روز ورزش میکنم ع ق زیاد نمیکنم، ولی در کل عرق کردن صورت برای همون ناحیه بده؟ برای پوست سر چطور؟
اب و هوای خشک خوبه یا مرطوب
من گیلان هستم تابستون خیلی رطوبت داره
تشکر بابت پاسخ های شما

سلام تغذیه نقشی نداره ولی نور آفتاب بدترش میکنه. در کل هرچه پوستتون چرب تر باشه بدتر میشه

واقعا ممنون تشکر از شما