ز.ا
عنوان :

سرطان ریه

فوق تخصص ریه
با سلام خدمت جناب دکتر عزیزی. پدر اینجانب دچار تنگی نفس وافزایش فشارخون میشد که جهت بررسی به پزشک قلب مراجعه نمود ودر بیمارستان عالی نسب تبریز بستری شدوبعد ازیک هفته بررسی هیچ عارضه ای در قلب مشاهدهنشد .در نتیجه به پزشک ریه ارجاع دادند وبا آزمایش واسکن وبرونوسکوبی از ریه کدورت Mass like در لوب های تحتانی هردوریه ولوب فوقانی ریه چپ وکاویتاسیون در تعداد کمی ازندول ها دیده شده که متاستاز واسکولیت در ddx مطرح است ودر نظریه برونوسکوبی Consistent with adenocarcinoma مطرح میباشد .ودکترمعالج درمان بروش شیمی درمانی راتوصیه نموده ویک جلسه هم انجام داده است.وچون تاریخ 97/1/28 هم در بیمارستان مسیح دانشوری از جنابعالی وقت قبلی داریم جلوتر اطلاع دادم تا ازموضوع اگاهی داشته باشید وپدرم از وجود سرطان اطلاع ندارد وپزشک معالج هم به خودش چیزی نگفته .لذا میخواستم بدانم با این اطلاعات تاچه حدودی امید به درمان وجود دارد.متشکرازلطف شما

سلام اگر سرطان قطعی شده باشه شرایط خیلی خوب نیست

با سلام وخسته نباشید.آقای دکتر نیازی هست که در تاریخ 97/1/28 پدرم را جهت ویزیت بیارم یا اینکه مدارک پزشکی ایشان را خودم بیاورم جهت مشاوره و ارائه روشهای درمانی مناسب .بیشتر بخاطر حفظ روحیه ایشان

سلام پدر را نیاورید و با مدارک بیایید