ش.ب
عنوان :

سفیدی زودرس مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام پسر بچه 7 ساله ای دارم که موهاش حدودا شاید 20تار ازش سفید شده (البته توی خانواده پدری ارثی دارن که موهاشون زود سفید میشه) اگه دارویی چیز خاصی هست که لااقل این سفید شدن رو جلوش رو بگیریم یا اونو به تعویق بندازیم که دیرتر سفید بشه ممنون میشم راهنماییم کنید تابحال هم دکتر نبردمش

سلام بهتره ابتدا از نظر تیرویید،سطح روی،مس و ویتامینها چک شود و سپس دارو تجویز شود

یعنی با دارو امکان داره جلوی سفید شدن موهاش رو گرفت

اگر مشکل داخلی داشته باشه با درمان وضعیت بهتر میشه ولی اگر فقط جنبه ارثی داشته باشه درمانهایی انجام میشه ولی اثرش خیلی زیاد نیست

با سلام خانم دکتر همسرم ریزش مو داره همراه چربی پوست سر موهای سرش خالی شده چه راهکتری پیشنهاد میکنید
تا کنون بارها از محلول ماینوکسیدیل استفاده کرده موهاش رشد کرده بعد که مصرف دارو رو قطع کرده موهاش ریخته موهایش سفید هستن که رنگ میکنه خانم دکتر ممنون میشم ایا راهی وجود داره موهاش رشد کنه؟؟
ایا به نظر شما کاشت مو میشه انجام داد اگه کاشت انجام بدن بعد یه مدت دوباره نمیریزه
سلام 35 سال ممنون که وقت گذاشتید سوالم خوندید

میزان ریزش موی ایشون شدیده اگه بانک موی خوبی در قسمت پشت سر داشته باشند کاشت بهترین راهه

برای حفظ موهای باقیمانده محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید 1 میلی گرم خیلی مفیده ولی باید دائم استفاده بشه

سلام میشه واسه کاشت از مو سر کسی دیگه استفاده کرد
ممنون میشم خانم دکتر یه مرکز خوب واسه کاشت مو در تهران بهمون معرفی کنید

نه نمیشه حتما باید موی خودشون باشه
دکتر عباسی متخصص پوست هستند تهران و از نظر کاشت خیلی خوبند

ممنون از لطفتون