ی.ه
عنوان :

تق تق گوش هنگام آب دهان قورت دادن و خمیازه کشیدن

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام. دکتر من حدود هشت ماه عمل تمپانوپلاستی انجام دادم در حدود چن ماهی میشه که گوشم موقع قورت دادن آب دهنم یا خمیازه کشیدن تق تق صدا میده به دکترم مراجعه کردم گفتن عفونت و التهاب نداره مشکل از شیپوراستاشه ممنون میشم کمکم کنین که چه کاری بکنم که خوب بشم.

سلام .پزشکتان صخیح فرمودند و در این حد احتیاج به کار خاصی ندارد