a.M
عنوان :

توده در سر

متخصص داخلی
سلام آقا هستم 29 ساله
از حدود 13 سالگی یک توده سفت تقریبا به اندازه فندق در زیر پوست سرم ایجاد شد که جا به جا هم نمیشه احساس دردی هم ندارم اون زمان به دکتر مغز و اعصاب نشون دادم گفتن چیزی نیست
الان میخوام بدونم چیه و باید چکار کنم آیا عملش سخته
البته با ریزش موهای ناحیه شقیقه این برآمدگی نمود بیشتری پیدا کرده که باعث میشود موهای آن ناحیه کم پشت به نظر برسند

با سلام. نیاز به بررسی بیشتر هست و مشاوره با پزشک جراح مغز و اعصاب یا جراح عمومی توصیه میشه.