م.ص
عنوان :

التهاب مفاصل

متخصص داخلی
آقای دکتر سلام، تقریبا از یکسال و نیم پیش من دچار درد مفصل شدم، بطوری که علاوه بر درد، مفاصل کوچک مثل انگشتان دست ملتهب و پوست دستم قرمز می شود. دوبار پیش پزشک روماتولوژیست رفتم، برای من آزمایش نوشتند که در آن تست CRP و RF منفی بود، اما Anti CCP مقدار 580 RU/ml داشت. در حال حاضر هم فقط مواقعی که بدنم خسته می شود (ناشی از فعالیت بدنی یا کم خوابی) دوباره دچار درد می شوم. آیا من باید به پزشک روماتولوژیست مراجعه کنم؟ یا متخصص دیگری

با سلام. برای شما تشخیص آرتریت روماتوئید مطرحه و درمان باید بزودی شروع بشه.