س.س
عنوان :

مصرف اسید فولیک

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام مرد 23 ساله ای هستم.احساس ضعف،خستگی و کوفتگی زود هنگام بعد از فعالیت های نه چندان سنگین،احساس افسردگی و غم،عدم تمرکز و ضعف حافظه دارم.احتمال میدم این موارد به خاطر پایین بودن سطح تستسترون خون باشه.در ضمن تا این سن موهای صورتم در نیومده و در ناحیه پیشانی و صورت هم جوش های چرگی شدید میزنه.می خوام بدونم باید چی کار کنم؟؟؟ و این که آیا خوردن قرص اسید فولیک 1 و گیاهانی مثل شنبلیله میتونه به بهبود حالم کمک کنه؟؟.چون دانشجو هستم عدم تمرکز و حافظه ضعیف خیییلی داره اذیتم می کنه.ممنون از راهنمایی شما.

سلام علائم شما بسیار غیر اختصاصی است و بیماریهای جسمی و روحی متعددی میتواند سبب بروز این علائم شود
بهتر است آزمایش چک آپ بدهید و با پزشک معالج دز مورد این علائم مبهم مشورت کنید