م.ح
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی
خسته نباشید..من الان 7ماهه روی پای چپم ضربه دیده تو فوتسال ..پیش هر دکتری رفتم خوب نشدم .پام رو گچ گرفتم.فیزیوتراپی رفتم بازم خوب نشدم ..وقتی هم راه میرم پای چپم خواب میره .زود خسته میشه میخواستم ببینم مشکل پام چیه که خوب نمیشه؟اصلا خوب میشم یانه؟

سلام
ممکنه مربوط به پا نباشد و مشکل از کمر باشد.لطفا نوار عصب نیز انجام دهید