م.م
عنوان :

دستگاه تنفسی

فوق تخصص ریه
بعد از بیست و شش سال سیگار کشیدن مدت هشت ماه است که ترک کردم .
میخواهم بدونم عوارض و صدمات کشیدن سیگار تا چه اندازه میتونه کاملا بر طرف بشه ؟
آیا رژیم و یا کار خاصی هست که بیشتر برای بهبودی کمکم کنه ؟

سلام بستگی داره که تا بحال چقدر ریه شما اسیب دیده باشه ورزش هم به شما کمک میکنه

ورزش رو بصورت روزانه و نرمال انجام میدم . لطفا اگه ممکنه بفرمایید راهی برای تشخیص مقدار آسیب دیدگی ریه وجود داره ؟

سلام با عکس و تست ریه وضعیت مشخص میشه

سلام . با احترام خدمت شما و سپاس برای راهنمایی هاتون . سعی میکنم ورزش رو ادامه بدم چون فعلا مشکل خاصی ندارم و در صورت بروز مشکل حتما به پزشک مرتبط مراجعه میکنم .