م.م
عنوان :

فتق دیسک L5

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و عرض ادب 39سال سن دارم و اقا هستم
6ماهه بخاطره فتق دیسک L5وبیرون زدگی L4
زمین گیر شدم طوری که حدود2دقیقه بیشتر نمیتونم بشینم و پشت ران پای چپ و ساق پا دچار درد و گزگز و مور مور میشه و راه رفتنم هم کلا 50متر بیشتر نمی تونم راه برم و در حالت ایستادن هم خیلی بتونم 5دقیقه که باز دوباره همون مسیر عصب سیاتیک درد شدیدی ایجاد میشه ودکتر متخصص هم گفته باید عمل کنی و خودم اصلا راضی به عمل کردن نیستم
میخاستم بدونم درد سیاتیکم نزد شما قابل درمان هستش؟با تشکر

سلام . در 80 درصد موارد بله ولی به ام ار ای و وزن و..... بستگی زیاد دارد