س.ب
عنوان :

حساسیت

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید من در فصل تابستان حساسیت دارم یعنی هر روز که بیدار میشم فقط عطسه میکنم بعد بعد از مصرف نوشیدنی الکلی زیر چشم سمت چپم اندازه یک لوبیا ورم میکنه انگار حشره ای نیش زده قبلا که بچه بودم دوغ گازدار مصرف میکردم اینجوری میشد چشمم بعدش دبگه خوب شد الان حساس نیستم دلیلش چی میتونه باشه همین الرژی یا چیز دیگه ای؟ مرسی

سلام.بله به احتمال بسیار زیاد شما دچار رینیت آلرژیک(حساسیت مخاط بینی) هستید.