ع.خ
عنوان :

سلام 20 روزه که من اب دهانم میپره در گلویم

فوق تخصص ریه
20 روزه که من اب دهانم میپره در گلویم و احساس نفس تنگی میکنم و شروع حس حس کردن به مدت 30ثانیه کمتر یا بیشتر 3 تا دکتر هم رفتم خوب نشد که داره بدتر هم میشه 20روزه که نه شام و ناهار خوبی خوردم چون زود استفراغ میکنم و اب دهانم زیاد شده و تنگی نفسم بیشترم شده کارگر نانوایی هستم و 1ماه مرخصی گرفتم شاید خوب بشه لطفا راهنمایی کنید ببینم چه کار کنم چه دارویی بخورم که نفس تنگی نداشته باشم و بتونم راحت شبها خواب بشوم خیلی ممنون
این داروهاروهم خوردم و دارم استفاده میکنم اما اثری از خوب شدن در من نیست لطفا راهنمایی کنید چه قرصی یا دارویی بخورم که خوب بشم خیلی ممنون

سلام باید معاینه شوید ممکنه مشکل اصلا ریه نباشه