ا.ک
عنوان :

سرفه ناشی از مواد شیمیایی تینر

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر من دو روز پیش یک روز کامل با تینر سر و کار داشتم ولی از ماسک استفاده نکردم و بعد از اتمام کار بوی ناشی از تینر تا ساعت ها از دهانم می آمد.و دو روز است که سرفه شدیدی گرفته ام.در ضمن التهاب تیرویید و بدنم در مقابل سرما خوردگی نسبتا ضعیف است و از داروی کرتن استفاده میکنم.خودم هم آقا 35 ساله هستم

باید معاینه شوید نیاز به دارو دارید

باتشکر از توجه شما ایا معاینه پزشک عمومی کفایت میکند یا باید توسط شما یا همکارانتون معاینه شوم ایا منکن است تینر اسیب جدی وارد کند

اول توسط پزشک عمومی ویزیت شوید

سلام اقای دکتر من خودم خانم 30ساله هستم دوسال پیش بر اثر زایمان سزارین هم دچار نارسایی حاد کلیه شدم وهم از طرفی مشکوک به امبولی ریه باتوجه به ازمایشات خون.ودر اسکن پر فیوژن ریه هم احتمال پایین نشان داده بودکه تقریبا برای هر دو یک علایم را پیش بینی میکردند مثلا تنگی نفس افت نبض ولی بابرگشت کلیه ونرمال شدن وضعیت کلیه احتمال امبولی راکه داروهای رقیق کننده تزریق میکردند رانیز رد کردند ومرخص شدم سوال من اینجاست که ممکن است ان موقع امبولی خفیفی داشته باشم روزی برایم دردسر ساز باشد چون من درهوای الوده مشکل تنفس پیدا میکنم یا گاهی اوقات تنگ نفس همراه سرفه میکنم البته خیلی کم.
ممنون از توجه شما.