ا.ب
عنوان :

بالا بودن اوره و کراتین

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
سلام
مادر بنده 9سال است نارسایی کلیه دارند و اوره و کراتین بالا دارند و در این ازمایش اخر اوره از 133به نزدیک 300رسید،سوالم این است چه راهی برای دفع اوره شان وجود دارد؟آیا ممکن است دیالیزی شوند؟بنده میتوانم به ایشان کلیه بدهم؟خودم32ساله هستم.مادر60ساله.دکتر ایشان بیشتر چون مشکل فشار دارند قرص فشار داده اند.
ممنونم

زمان پیوند کلیه بیشتر بر اساس سن، شرایط بیماری فرد و عوارض جسمی فرد مشخص می گردد
با رژیم بسیار سرسخت غذایی جهت کم مصرف کردن پروتیین ها در پایین اوردن اوره کمک کنید