م.ق
عنوان :

ریزش مو به دنبال مصرف قرص اعصاب(سرترالین)و زولپیدم

متخصص پوست، مو و زیبایی
جناب آقای دکتر شفیعی عرض سلام وادب

اینجانب تا اوایل سال 93رشد نرمال موی سر داشتم وبنا به تشخیص پزشک متخصص برای بیماری وسواس فکری قرص سرترالین 50 وبعد از 6ماه 100مصرف کردم تا به امروز که قریب به دوسال می شود وهم چنین به دلیل خواب نامنظم به مدت 6ماه هم قرص زولپیدم 10مصرف میکردم...حال با این مفروضات از حدود4ماه گذشته قسمت وسط سر شروع به ریزش مو نمود البته به میزان کم در خانواده ما هم هیچ گونه ریزش مو بی قاعده وارثی وجود نداشته وهم پدر وهم مادر وهم پدر بزرگ ومادر بزرگ از رشد مو مناسبی برخوردار هستند وحتی دایی وعموها به خصوص دایی ها که رشد مویی بسیار عالی دارن حال سؤال من این است که آیا علت ریزش موی این حقیر به دلیل مصرف حدود2ساله قرص سرترالین وزولپیدم بودم واگر بوده(کدوم بیشتر تاثیر گذاشته سرترالین یا زولپیدم)واگر علت ریزش مصرف سرترالین بوده با قطع مصرف رشد موها به حالت عادی برمیگرده واگر برمیگرده چقدر زمان میکشه چون من حدود دوسال قبل رشد موی بسیار پرپشتی داشتم وبه محض شروع به مصرف سرترالین وزولپیدم ریزش هم شروع شد ... ودرنهایت تا مدت زمانی که قرص رو من تدریجا قطع کنم شامپو فولیکا ضد ریزش استفاده میکنم آیا همین شامپو مناسب است یا شما شامپو دیگه ای رو توصیه میکنید در ضمن کپسول اکوفن رو هم خریدم ولی هنوز مصرفش رو شروع نکردم در کل آیا این شروع ریزش به مصرف سرترالین ارتباطی داره یا نه ودر صورت قطع مصرف از چه لوسین ویا شامپویی میتونم استفاده کنم تا موها به حالت نرمالِ قبلی برگردن واگر هم که قطع مصرف به صورت خودمار وضعیت رو به حالت قبل برمیگردونه که هیچ

عکسی که ضمیمه سؤال کردم امروز گرفتم ومضافا موهام رو خیلی هم کوتاه کرده بودم

یک دنیا سپاس در پناه خدای عزیز سلامت وموفق و مانا باشید

شما یک آندروژنتیک آوپسی یعنی ریزش موی ارثی وابسته به هورمون دارید که باید برای کنترل و درمان آن تحت درمان وزیر نظر متخصص پوست باشید

من نه پدر نه مادر نه پدربزرگ ومادربزرگ ودایی هیچ کدوم ریزش مو ندارن برعکس رشد موی عالی دارن چجوری تشخیص به ارثی دادید

پزشک متخصصی به من گفتن ریزش مردانس وبا قرص اکوفان حل میشه