ح.ع
عنوان :

پارگی تاندون اشیل

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر.اقای دکتر من 26 سالمه تاندون اشیل پام پاره شد ولی بعد از 50 روز از داخل عفونت کرد و پشت پام باز شد و مجدد تاندون پام پاره شد ومجبور شدیم پشت پامو کامل خالی کنیم و تاندون و گوشتهای مرده را در بیاریم و الان در حال درمان زخم پام هستم.قسمتی از تاندونم از بین رفته و الان با گذاشتن دستگاه وکیوم گوشت پر شده و فضای خالی بین دو سر تاندون گوشت پر شده.دکتر ایا امکانش هست که دیگه عمل نکنم و بتونم با فیزیوتراپی به زندگی عادی مثل راه رفتن و دویدن معمولی برگردم

سلام
بهتر است بعد تمام شدن عفونت عمل جراحی بازسازی تاندون با پیوند صورت گیرد.
سن شما پایین است و تاندون آشیل کار مهمی را در بدن انجام میدهد