د.ه
عنوان :

سلام

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
خسته نباشید درمان بواسیر رو میخواستم خونریزی هم ندارم نمیخوام عمل کنم

سوالات مشابه

درد

سلام خانم دکتر...خانمم رو امروز صبح کلینیک عمل کردین الان درد شدیدی دارن...مسکن هم زدن ولی خیلی درد داره.از شدت درد گریه میکنه...میگن دیگه نمیشه مسکن بزنیم؟

مشکل فیستول مقعدی

سلام دکتر وقت تون بخیر، همسرم سه روزه که هنگام مدفوع کردن مقداری خون از مقعدش میاد ،البته هیچ درد و یبوست ندارد ،وقتی من نگاه کردم دیدم حالت آبسه ای بادکنکی هست که یه قسمتش سوراخ شده و داره خون ازش میاد ،آیا دارو و یا پمادی هست که اینو خشک بکنه ،چون فعلا امکان لیزر کردن رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

کرونا

سلام،خسته نباشد خانم دکتر من 22 سالمه،حالت تنگی نفس دارم،اسهال دارم،آبریزش بینی هم دارم،دیشبم سردرد داشتم،ولی تب ندارم،یه مقداربی حال هم هستم،حالا با این علائم من کرونا دارم؟دو یا سه روزه که تنگی نفس دارم و سرفه های خیلی کم فقط وقتایی که نفسای عمیق میکشم.

بواسیر

حس میکنم یه قسمتی ا سوراخ مقعدم باد کرده دوبار با فاصله زمانی چن ماه خون دیدم تو مدفوع و یکمم خارش دارم

لاغری

با سلام خدمت جناب دکتر زندی آقای دکتر شما چند سال پیش کیسه صفرای پدرم رو در بیمارستان آتیه جراحی کردین ،به علت آشنایی با شما از اون زمان ،با اجازه شما رو برای مشاوره انتخاب کردم . من خانمی 34 ساله هستم که 9 سال پیش جراحی بای پس معده انجام دادم با وزن اولیه 116 کیلو و قد 170 سانتی متر و 36 کیلو لاغر شدم .دکتر علیرضا خلج جراحی کرد که واقعا پشیمونم و خدا ازش نگذره که منم نمیگذرم از این دکتر بی کفایت .آسپیراسیون ریه شدم، 35 روز بیمارستان بودم ، ده روز آی سی یو بودم ، نزدیک بود بمیرم . الان همه وزنم برگشته و دیگه هیچ جور نمی تونم لاغر بشم ، یک زایمان هم دو سال پیش داشتم . در تمام طول زندگیم از چاقی رنج بردم و چند بار بهم توصیه کردن قرص متفورمین مصرف کنم برای لاغری. دیگه چون به سطوح اومدم خواستم با شما هم مشورت کنم بپرسم آیا می تونم برای لاغر شدن متفورمین بخورم ؟ من مشکل قند بالا ندارم . ولی پدر و مادرم هر دو کمی قندشون بالاست و یک سال و اندی هست هر دو متفورمین می خورن و خیلی عالی لاغر شدن بدون هیچ مشکلی . حتی یک پزشک متخصص پوست و مو بهم پیشنهاد داد متفورمین رو و یک دکتر عمومی . ولی خواستم با پزشکی مشورت کنم با تخصص جراحی عمومی و جراحی چاقی . توضیح اینکه چندماه پیش کیسه صفرام رو برداشتم به علت سنگ . شیردهی هم ندارم فقط شش ماهه اول شیر دادم . زایمانم هم طبیعی بود . سالهاست قرص لووتیروکسین برای کم کاری تیروئید می خورم و داروی دیگه ای به جز مکمل های ویتامین و مینرال هم مصرف نمیکنم . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید