ا.ش
عنوان :

زانو درد(شدید)

متخصص ارتوپدی
باسلام وخسته نباشد پسری21 ساله هستم تقریبا 2سال درگیر این درد هستم علائمم به این شرح است(هنگام راه رفتن درد وایستادن درد دارد زانو ام ولی هنگام ایستادن دردش خیلی بیشتر است به مقداری درد زیاد است که اگر به عنوان مثال 1ساعت یا2ساعت روی پاهایم بایستم باید 2روز فقط دراز بکشم استراحت کنم که زانوام کمی بهتر شود لازم به ذکراست درد تا بالای زانو نزدیک به کمر و گاهی بالعکس از زانو به پایین هم میرسد) خلاصه از همه زندگی عقب افتادم تقریبا پارسال رفتم پیش دکتر ام آر آی انجام دادم معاینه انجام شد مقداری قرص و 10جلسه فیزیوتراپی برایم نوشت همه مراحل فیزیوتراپی وقرص ها رااستفاده کردم اما هیچ تغییری احساس نمی شود آیا من نیاز به عمل دارم؟خرج خوب شدنم چقدر است؟ توروخدا راهنمایی کنید 2سال بیکارتوخونه ام واز بیکاری دارم دیوونه میشم باتشکر

سلام
چه عملی ؟ اول باید تشخیص داد

اگر امکانش هست باید از نزدیک ویزیتتون کنم

دکتر من شهرستانم و وعض مالیم اصلا خوب نیست

پس در شهرستان خود به پزشک دیگری مراجعه کنید.
دو سال است که بخاطر این درد بیکار هستید. تا کی؟
باید راهی گیر بیاورید

واقعا خسته شدم دکتر از این زندگی نه پولی نه کاری نه پشتوانه ایی موندم چیکارکنم
شرایط میخواد پول میخواد درضمن دکتر من 4 یا 5 سال سابقه ورزش ووشو راهم داشتم به هر حال ممنون

در تهران امکان کار کردن وجود دارد.
فقط منتظر نمانید.
از تو حرکت از خدا برکت

کاش دقیقا همینطور بود که میگید با دوخواهر و مادر ومنم وضعیتم اینطور پدری که مرده وخواهری که دانشجوس ما خرج خوردنمون به زور درمیاد منم ویه عالمه بدبختی ورویا ها وآرزوهایی که فقط در حد رویا موندن
ممنون