e.k
عنوان :

تاری دید

متخصص چشم پزشکی
سلام .پسری 16 ساله هستم که سرگیجه و خستگی زیادی دارم.تاری دید زیادی مخصوصا در حین مطالعه دارم و کارایی مغزی ام به شدت پایین آمده است.به پزشک عمومی مراجعه کردم و با آزموش خون نشان داد غلظت خون دارم.آیا تنها علت تاری دید و کاهش حافظه ام غلظت خون است یا علل دیگری دارد؟آیا علت غلظت خون من را می دانید؟خواهش می کنم پاسخ دهید.به دلیل این که نمی توانم درس بخوانم بسیار زیاد از نظر درسی آسیب دیده ام.همچنین خیلی خواب آلود هستم.این وضعیت 2سال است که دچار شده ام و قبل از آن این گونه نبودم.با تشکر.

با سلام. شکایاتی که شما ذکر میکنید علل مختلفی میتونه داشته باشه. برای تاری دید حتما از جهت بررسی عیوب انکساری و معاینه وضعیت عصب چشم به چشم پزشک مراجعه کنید. برای ارزیابی داخلی و ازمایش های کامل و معاینات مربوطه حتما به متخصص بیماری های داخلی مراجعه کنید.