ز.ف
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.مادر بنده صورتش لک هستش که از مجردی افتاده کل صورتش.چه کرمی بزنه کمرنگ تر میشه و بهتر تر میشه پوستش.
عکس صورتشون

سلام ایشون کک و مک خیلی زیادی دارند که با کرمها کمرنگ تر میشه ولی با قطع اون ،برمی گرده. بهترین کار برای ایشون لیزره

اسم کرم رو میشه بگید.ممنون از پاسختون بعد اگه لیزر کنه چندبار باید بره؟؟؟

کرم Eldoquinon 4 درصد و کرم دپیدرم اوریاژ یک شب در میان حداقل برای 6 ماه
لیزر ممکنه 3 جلسه لازم باشه

سپاس از پاسختون