s.r
عنوان :

تاول روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت پزشکان گروه زوپ

مادر من کیست ساده کلیه داره برای درمان دکتر رفته ولی داروی خاصی هم نداده بیشتر گفته رژیم غذایی داشته باشه در طول این مدت مسکن های زیادی مصرف کرده اما الان روی پوستش داره تاول های ریز میزنه من با بتا دین روی تاول رو با پنبه آروم میکشم تا خشک بشه آیا میدونین دلیل تاول زدن چیست? حساسیت دارویی ست یا عوارض مسکن ها یا چیز دیگر ممنون اگر راهنمایی کنید.

ممکنه.اگر تاول ابدار میزنه و یا با زخم اب و دهان همراهه حتما به متخصص پوست مراجعه کنید