ز.ش
عنوان :

بیماری چشمی

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام من یه خانم 19 ساله هستم در سن 6 سالگی وقتی از خواب بیدار شدم چشمام همه جا رو تار و سیاه میدید به مرور زمان وقتی جای روشن میرفتم نور چشمامو اذیت میکرد و سوزش خاصی میگرفتم و اشک از چشمام میومد در عین حال روی پلک های چشمم پوسته پوسته و قرمز بود
چند سال پیش تو بیمارستان فارابی یه خانم دکتر تو بخش اورژانس یک سری قرص برای من تجویز کرد و همچنین پماد موپیروسین و قطره های مختلف
سوزش چشم و حساسیتم به نور در طی زمان کم شده بود قبل رفتن به بیمارستان
اما خشکی و پوسته پوسته شدن پلکم هنوز کاملا مشخص بود و وجود داشت
با استفاده از داروهای این دکتر پوسته پوسته شدن پلکم کم کم رفع شد اما الان باز برگشته
غیر از پشت پلکم ، پشت گوش ها و همچنین ناحیه بین ابرو هم این خشکی ها هست
تا جایی که یادم میاد تشخیص دادن که تبخال چشم دارم و داخل مردمک چشمم زخم وجود داشته
الان داخل چشمم مثل قدیم اذیت نیست ولی روی پلک چشمم همچنان خشک و پوسته پوسته است
خانم دکتر بنظر شما این چه بیماری هست که دارم ؟

سلام ممکن است درماتیت باشد ولی مسلما همکارانی که شما را معاینه کردند بهتر میتوانند پاسخگو باشند.

ممنون از پاسخ شما خانم دکتر
یه سوال دیگه حالا چطور اون خانم دکتر رو میتونم پیدا کنم ؟ممکن شما راهی پیشنهاد کنید