ا.خ
عنوان :

سندرم دوئن

متخصص چشم پزشکی
با سلام پسری 15ساله هستم که به طور مادرزاد چشم چپم سندرم دوئن دارد واحتمالا تیپ1.از روبرو مشکلی ندارم ولی چشمم به سمت چپ حرکت نمیکند به سمت راست با کمی انحراف حرکت میکنه نمیشه حداقل تا حدودی درمان کرد حتی در خارج از کشور؟لطفا اگه میشه راهنماییم کنید حتی اگه شده خیلی کم.باتشکر

با سلام. با توجه به توضیحاتی که دادین احتمالا همون دوین تیپ یک رو دارین و این نکته گه در نگاه به روبه رو انحراف واضحی ندارین نکته مثبتی هست . در این سندرم چندین جراحی وجود داره که میشه تا حد ممکن انحراف در نگاه به طرفین رو کم کرد. همین طور چندین جراحی وجود داره برای کاهش lid retraction که در نگاه به سمت مخالف و up and down shoot چشم در نگاه به سمت مخالف . با این جراحی ها به مقدار زیادی انحراف کاهش پیدا میکنه و حرکات چشم طبیعی تر میشه ولی عوارض این سندرم مثل ناتوانی در نگاه به همون سمت صد در صد برطرف نمیشه. همه این جراحی ها به بهترین نحو در کشور خودمون انجام میشن و نیازی به سفر خارجی وجود نداره.

سلام دوباره.شرمنده خانم دکتر میشه بیشتر توضیح بدید یعنی دیدم به سمت راست کامل درستم میشه و دیدم به سمت چپ تا حدودی؟یا مثلا خودتون عمل میکنید؟اگر خودتون عمل نمیکنید لطفا ی مرکز در مانی خوب بهم معرفی کنید.ی دنیا ممنون

سلام. حرکت چشم شما در کل با عمل کردن بهتر میشه ولی این امکان که به طور کامل طبیعی بشه وجود نداره. برای معاینه کامل و سایر اقدامات به یک فلوشیپ استرابیسم مراجعه کنید. اگر تهران هستید به بیمارستان فارابی یا لبافی نژاد یا رسول اکرم مراجعه کنید.