ع.د
عنوان :

پا

متخصص ارتوپدی
سلام استاد
چند هفته ای هست که از این موضوع رنج میبرم
پای راست من قسمت بیرونی ران بالای زانو داغ میشه و همزمان سر میشه.ضمن اینکه نه دردی در پا دارم نه کمر.جسارتن بنده مورفین مصرف میکردم.الان هم گاهی مصرف میکنم

سلام
این درد میتونه از تاندون پهنی که از کنار ران رد میشود بوجود آمده باشد.
فقط کمی از کمپرس سرد و گرم به مدت 15 دقیقه هر کدام و روزی 3 مرتبه استفاده کنید.
انشالله بهتر میشود

تشکر فراوان