س.م
عنوان :

عمل قوز قرنیه

متخصص چشم پزشکی
ایا در عمل قوز قرنیه روزه میتوان گرفت یا خیر

بله میتوانید روزه بگیرید

سوالات مشابه

سوزش چشم

چشم عام هم میسوزه هم احساس خشکی دارم احساس خستگی و سوزش در چشم هام می کنم

تاثیر عمل بینی روی چشم

باسلام اقای دکتر من 35 سالمع و حدود 4 سال پیش عمل آب مروارید کردم و شبکیه چشمم نازک هستش .والان تصمیم دارم عمل زیبایی بینی انجام بدم سوالم اینه که عمل بینی ضرری روی چشمم نداره ؟ هم واسه لنز توی چشمم و هم شبکیه چشمم خطری ایجاد نمیکنه . ممنون میشم جواب سوالم رو بدید متشکرم

قوز قرنیه شدید

با سلام آیا راهی برای درمان قوز قرنیه شدید وجود دارد؟!

خال چسم

سلام.وقت بخیر.اقای دکتر من یه خال چشمی تقریبا بزرگ در قسمت سفیدی چشم که ازیک طرف چسبیده به سیاهی چشم دارم عکسش رو فرستادم .قبلا مشکلی نداشت چندسالی هست پررنگ ترشده وتوی آفتاب شدید این چشم میسوزه واشک میاد.چندسال پیش که به پزشک معاینه کردم گفت مشکلی نیست راحت بردار. گه برنداشتم اون موقع بعد چندسال بعداز اون که این چشمم حساس شده بود رفتم دکتر بعدازمعاینه گفت روی سطح خال پراز کیستای ریزهست وبه اون دست نزن .عینک آفتابی بزن و...من خودمم میدیدم که برجسته شده روی خال ولی الان بعد دوسال حس میکنم بهترشده .ولی در کل میخوام برش دارم میخواستم بدونم به نظرتان کامل میشه برداشت چون یه مقداریش چسبیده به سیاهی چشم واینکه عملش چه جوریه و آیا خطری برای بینایی داره هزینه ش چقدر واینکه برش داره ؟وجای برش می مونه در چشم؟. خیلی ممنون ازشما

ورود مایعی به چشم

سلام من داشتم به عنوان مرطوب کننده روغن نارگیل به پوستم میزنم که جامد شده بود یه دفعه یه تیکه افتاد رو پلک پایینم تا خواستم در بیارم رفت داخل چشمم آب شد چنبار با آب شستم به نظرتون برم دکتر یا مهم نیست ؟