ع.ه
عنوان :

سنگ و کریستال کلیه

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام اقای دکتر. من چند روز پیش سونوگرافی انجام دادم. آقای دکتری که سونوگرافی کردند گفتن که توی هر دو کلیه ام کمی کریستال(به قول خودشون مثل شن ریزه) هست که هیچکدوم تبدیل به سنگ نشده و باید آب زیاد بخورم تا تبدیل به سنگ نشه. ولی توی گزارش سونوگرافی این جمله رو نوشتن:
Few tiny renal stones up to 2.77mm seen in both ...
حالا من برام سوال شده که این tiny renal stones همون کریستاله که هنوز سنگ نشده یا من سنگ کلیه 2.77 میلیمتری دارم؟ اگر هنوز تبدیل به سنگ نشده چرا اندازه نوشتند؟
و اینکه برای دفع این چیزی که توی گزارش نوشته شده دچار درد شدید و مشکل میشم یا خیر؟ و باید چیکار کنم؟
ممنون از پاسختون آقای دکتر. ببخشید جسارتا من جواب یک سوالمو نگرفتم. شاید بد مطرح کردم. میخواستم بدونم این جمله ای که توی گزارش هست معنیش سنگه یا کریستال؟
ممنون آقای دکتر