ا..
عنوان :

لک پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام جناب دکتر ...اگه لکه پوستی سفید قارچی بعد درمان و قارچ کشی رو پوست بماند که به گفته متخصصین به مرور از بین میره و رنگدانه ها بر میگرده ..حالا سوالم اینه ایا کرم یا لوسین یا چیزی هست که به ترمیم و بازگرداندن سریعتر رنگدانه پوست کمک کنه ...جای لکه سفید روی گردن هستش ..لا تشکر فراوان
به مدت 2 روز قرص و پماد کتوکونازول مصرف کردم که گفتن نخور برا کبد ضرر داره بعد قطع کردم ...دارو تولنفتات . ...محلول و قرص تربینافین ...کپسول ایتراکونازول ...شامپو کوتوکونازول بهم دادن 3 روزه مصرف میکنم بدتر نشده ولی زیاد بهترم نشده ظاهرش گفتن تا 7 روز مصرف کن بعد قطع کن رنگدانه خودش بر میگرده حالا خواستم ببینم نطر شما چیه
ایا کرمی چیزی هست که در روند رنگدانه سازی پوست کمک کنه زودتر انجام شه البته بعد دوره درمان دارویی