ف.ح
عنوان :

مشاوره

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشین من 26 سالمه و مجردم آیا مشکل کوچکی سینه میتونه هورمونی باشه؟ برای افزایش سینه چیکار میتونم بکنم چون خواهرم که فقط دو کیلو از من بزرگتره سایز سینه اش 75 هستش ولی مال من 60 من 51 کیلو و ایشون 53 هستن؟ چه قرصی میتونم مصرف کنم؟

سلام .باید بررسى بشید،احتمال هورمونى بودنش زیاد کمه،با اینحال بدون بررسى کامل نمیتوان اظهار نظر کرد