m.h
عنوان :

استفاده از لنز

متخصص چشم پزشکی
باسلام خسته نباشین ببخشید خانم دکتر ایا میشه از لنز و عینک همزمان استفاده کرد؟
من چشمام هم استیک مات هست هم ضعیف و اجسام دور برام ماته آیا میتونم از لنز نزدیک بینی همراه عینک خودم استفاده کنم؟ ممنونم از راهنماییتون

با سلام. آستیگماتیسم نوعی عیب انکساری چشم محسوب میشه که میتونه همراه با شماره دوربینی و یا نزدیک بینی باشه که عیوب انکساری مرکب ( compound) رو ایجاد میکنه. در نسخه کردین عیوب انکساری مرکب هم شماره استیگاتیسم و هم شماره دوربینی یا نزدیک بینی لحاظ میشه. یعنی مشکل شما با تهیه عینک مناسب که هر دو شماره رو در اون لحاظ شده باشه حل میشه و نیاز به استفاده همزمان از عینک و لنز تماسی نیست. در صورتی که مایل به استفاده از عینک نباشید و تمایل به استفاده از لنز تماسی داشته باشید هم با توجه به میزان شماره چشم شما لنزهای تماسی متعددی وجود دارند که میتونن به تنهایی شماره های مرکب رو پوشش بدن. در صورتی که با عینک خودتون هنوز هم مشکل بینایی دارین برای معاینه بیشتر به چشم پزشک مراجعه کنید.

ببخشید دکتر بعد استفاده مداوم از لنز مشکلی برای چشم پیش نمیاره؟ و چه لنزی از لحاظ کیفیت واسه چشم بهتره ممنونم

استفاده مداوم از لنز تماسی عوارض مثل خشکی چشم، و افزایش احتمال عفونت قرنیه و.... داره. برای اطلاعات بیشتر در مورد لنزهای تماسی و این که چه لنزی برای شما مناسب تر هست با چشم پزشک خودتون مشورت کنید.

ممنون دکتر از اینکه وقت گذاشتین و راهنمایی کردین