ن.ف
عنوان :

اشیل پا

متخصص ارتوپدی
سلام اقایی دکتر خسنه نباشید من 10روز دیگه تست پزشکی نیروانتظامی دارم من پاهام مشکلی نداره فقط وقتی پاهام کامل چسبیده وجفت میکنم موقع نشستن چون هیچوقت تمرین نداشتم بسختی میشینم وتعادل ندارم بشینم کامل بنظر شما رد میشم؟چکار کنم تو این مدت که بتونم بشینم واشیل پام بلند نشه
ولی اگه 3انگشت فاصله دوپاهم باشه میتونم بشینم تعادلم خوبه فقط چسبیده سختمه

سلام
همین 10 روز فرصت مناسبی است تا شما تمرین کنی.
زانوها خیلی نرم تر خواهد شد

سلام
همین 10 روز فرصت مناسبی است تا کارآیی زانوها بهتر شود.
لطفا شروع به تمرین کنید.

تمرینات کششی که تو اینترنت زده موثرن؟

هر نوع تمرینی که باعث دراز شدن تاندون شود موثر است.
وقت را از دست ندهید.