ش.ن
عنوان :

خارش پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشیم
مادرم خانمی حدودا پنجاهو دو ساله س
که حدود یک ساله ک خارش پوستی داره که روی پا زانو آرنج و دستاش یه ضایعه سفیدی ایجاد شده و استرس تشدید میکنه خارششو
دکترم زیاد رفتیم ک میگن بیماریه صدفه
سوالم از شما اینه ک درمان داره یا برا بهبودش باید چیکار کرد چون خیلی غذاب میکشه ضمنا مامانم بیماری قلبی .دیابت . و کبد چرب داره وسیستم ایمنی بدنشون هم ضعیفه
پیشاپیش از پاسختون تشکر میکنم

سلام متاسفانه عکس واضح نیست من علامتی از بیماری صدف ندیدم اگه میتونید عکس از فاصله نزدیکتر که واضح باشه بفرستید

ایشون سابقه خشکی پوست،آسم،آلرژی و حساسیت فصلی هم دارند؟خانه دارند؟کارهایی مثل کشاورزی یا تماس با گل و گیاه چطور؟

خشکی پوست کمی اما اسم و حساسیت فصلی نه
کشاورزی نه اما گل و گیاه زیاد عشقشو داره و بیشتر وقتشو با باغچه و گلدوناش پرمیکنه

اینها اگزما هستند به بیماری صدف نمیخوره. و اگزما بیماری هست که قابل کنترل هست ولی نمیشه حذفش کرد. تماس زیاد با آب و شوینده ها،خاک و گل و گیاه میتونه وضعیت رو بدتر کنه. باید حتما دستکش بپوشند و از دستکش نخی هم زیر دستکش پلاستیکی استفاده کنند.نیاز به مراجعه حضوری برای درمان دارند

بله حتما اما چون شهرستان هستیم انشالله بعد عید فطر مزاحمتون میشم آدرسم لطف کنین ممنونتون میشم
فقط نمیشه یه دارویی بهم معرفی کنین تا حضورا خدمتتون برسم چون خارشش زیاده
البته پماد کلوبتازول استفاده میکنن

کلوبتازول استفاده طولانی مدتش خوب نیست.
فعلا این ترکیب رو بدید داروخانه بسازند روزی دوبار بزنند
50%fluocinolon
5% urea
in Eucerin
و قرص لتیزن شبها یک عدد

آدرس مطب در سایت هست. من کرج هستم

خیلی لطف کردین خانم دکتر خدا خیرتون بده حتما خدمتتون میرسم
فقط یه سوال این تجویزتون برا بیماریهایی که خدمتتون عرض کردم مضر نیست؟
یه دنیا ممنون