س.ع
عنوان :

پوکی استخوان شدید

متخصص ارتوپدی
من 26ساله دردوران بارداری با مصرف هپارین و قرص کورتن طی نه وشیش ماه بعد از زایمان کمردرد شدید طوری که نمیتوانستم راه برم بعد شیش سنجش تراکم استخوان دادم پوکی شدید گرفتم من اصفهان هستم بامصرف قرص کلسیم واسپری کلسی تونین و قرص که هفته یکبار ناشتا روزای جمعه دردام کمتر شده ولی باز از ناحیه کمر درد دارم و دوباره بعد هشت ماه سنجش دادم یه از 0/4رفته تو0/6درقسمته قرمز رنگه وهنوز شدید چیکار کنم خوب خوب شم بره تو سبز با وجود سن کمم

سلام
با همون اسپری ادامه دهید.
ضمنا همزمان داروی دیگری نیز وجود دارد که تزریق سالیانه دارد . این دارو ، aclasta, نیز مفید است