V.A
عنوان :

بتا

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر
من 4 روز بعد از تاخیر بتام 1700 شد دو روز بعدش 6600 و 15 روز بعد از تاخیر یعنی امروز 43000 شده
با توجه به اینکه تا امروز که 15 روز از موعدم گذشته و خودم حساب کردم از روز اول که 1700 بود با توجه به دوبرابر شدن بتا بعد از هر 48 ساعت عددم نرمال بالا رفته.اما در کل نگرانیم اینه آیا این اعداد از روز اول تا الان زیاد نیست؟ایا احتما مولار بودن وجود داره؟
در ضمن هفته دیگه قراره سونوگرافی انجام بدم یعنی هفته 7

سلام عزیزم
بتا که عالیه
بعد از سونوی 7 هفته هم از نرمال بودن بارداری مطمین میشید

ممنونم خانوم دکتر
ان شالله که همین طوره