س.د
عنوان :

روزه برای بیمار قلبی

فوق تخصص قلب کودکان
سلام خسته نباشید.قبل از هرچیز بابت وقتی که میگذارید تشکر میکنم.بنده خانمی 25 ساله هستم که دچار تنگی دریچه میترال متوسط رو به شدید هستم و اندکی هم نارسایی دارم.با توجه به اینکه هنگام روزه ضعف یا تشنگی شدید ندارم آیا روزه گرفتن برای من ضرری داره؟

با سلام لطفا داروهای مصرفی را بفرمایید

پنی یسلین و پرو پرانول

در صورت تحمل موردی ندارد ولی بین افطار و سحر مجبورید مایعات فراوان استفاده کنید با پزشک خود مشورت کنید چون به شرایط بیماری شما اشراف بیشتری دارند