آ.ص
عنوان :

انحراف بینی و زیبایی بینی

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
باسلام و عرض احترام خدمت آقای دکتر!

آقای دکتر من 14سالمه و انحراف بینی دارم (بینیم استخوانیه).....من به متخصص مراجعه کردم گفت بینی تو پولیپ داره و باید در 18سالگی عمل بشه....اکنون سوال من اینه که ایا با عمل انحراف بینی بینی من زیباتر خواهد شد؟(یعنی عمل انحراف بینی تاثیری در زیباتر شدن بینی من خواهد داشت یا باید همراه با عمل انحراف بینی عمل زیبایی هم انجام بدهم؟)باتشکر و سپاس فراوان

سلام

جراحی انحراف بینی داخلی بوده و ربطی به ظاهر و زیبایی نخواهد داشت.برای تغییر در ظاهر باید جراحی زیبایی انجام دهید.

سلام

جراحی انحراف بینی داخلی بوده و ربطی به ظاهر و زیبایی نخواهد داشت.برای تغییر در ظاهر باید جراحی زیبایی انجام دهید.

باتشکر و سپاس فراوان