ب.د
عنوان :

کم کاری تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
باسلام و احترام من باردارم یک ماه قبل بارداری آزمایش تیروئید دادم نرمال بود اما درماه دوم تا سوم بارداری کم کاری گرفتم و میزان tshشد 10
شروع به مصرف قرص لووتیروکسین 0.1 روزی یدونه صبح ناشتا مصرف کردم بعداز 20روز نرمال شد دکترم گفت مصرفشو ادامه بدم تا الان درهفته 31 بارداری درماه هشتم هستم مقدارtshشده 0/5 آیا بازم باید بهمین دوز یعنی روزی یک عدد ادامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟